Nová metoda bělení zubů s PAP gelem. Jak účinná je tato revoluční novinka ve srovnání s klasickým bělením zubů peroxidem?

Nová metoda bělení zubů s PAP gelem. Jak účinná je tato revoluční novinka ve srovnání s klasickým bělením zubů peroxidem?

Bílý úsměv se stal nedílnou součástí moderního životního stylu. V dnešní době dbáme více na to, jak vypadáme a jaký vzbuzujeme první dojem. S příchodem sociálních sítí se tento postoj jen prohlubuje a dbáme více na to, jak působíme. Tento trend vede k neustálému vývoji a zdokonalování technologií k dosažení zářivého úsměvu. Dvě z nejnovějších a nejvýznamnějších technologií, které se uplatňují v oblasti bělení zubů, jsou bělení s použitím peroxidu a bělení s PAP (Phthalimidoperoxycaproic Acid) gelovou technologií. V tomto článku se zaměříme na obě metody, zanalyzujeme jejich složky a porovnáme jejich účinky na bělení zubů.

Bělení zubů s peroxidem: Tradiční přístup

Peroxidové bělení zubů se považuje za jeden z nejtradičnějších způsobů bělení. Používá peroxidová činidla, jako je vodík-peroxid nebo karbamid-peroxid, které reagují se zubními pigmenty a odstraňují je. Tento proces je známý svou efektivností v odstraňování barev a zabarvení z povrchu zubů.

Přestože peroxidové bělení přináší působivé výsledky, není bez svých omezení. Může způsobit citlivost zubů a podráždění dásní, což může být pro některé pacienty nepříjemné. Tento přístup vyžaduje pečlivé sledování dávek a trvání bělení, aby se snížilo riziko nežádoucích účinků. Zároveň je tato metoda v zemích EU zakázána.

Bělení zubů s PAP gelem: Nový přístup

PAP gel představuje novou revoluční technologii v oblasti bělení zubů. Obsahuje speciální sloučeninu PAP, která je navržena pro bělení zubů. Při kontaktu se zubním povrchem PAP gel uvolňuje kyslíkové molekuly, které účinně rozkládají barevné pigmenty na menší složky. Tento proces zajišťuje účinné a bezpečné bělení zubů.

PAP gel nabízí výhodu bělení bez zvýšené citlivosti. Jeho zaměření na rozklad barevných molekul s minimálním účinkem na zubní sklovinu minimalizuje riziko vedlejších účinků.

Porovnání účinků: Peroxid vs. PAP

Jak efektivní jsou tyto dva způsoby bělení zubů? Porovnání účinků mezi peroxidovým bělením a bělením s PAP gelem zahrnuje několik zásadních hledisek. Peroxidové bělení je známo svou rychlostí a účinností, ale na druhé straně může způsobovat citlivost zubů. Naopak, bělení s PAP gelem zajišťuje efektivní bělení bez vedlejších účinků. PAP technologie umožňuje cílové rozkládání barev, což zvyšuje jeho přesnost a minimalizuje riziko zabarvení.

Závěr: Volba pro individuální potřeby

Rozhodnutí mezi peroxidovým bělením a bělením s PAP gelem závisí na vašich individuálních potřebách. Obě metody nabízejí výhody, avšak bělení s PAP gelem představuje revoluční krok s ohledem na minimalizování citlivosti a rizika vedlejších účinků.

 

 

Zpět do obchodu