Proč jsou naše nové zubní pasty to pravé osvěžení?

Vždy, když přichází léto, máme tendenci hledat způsoby, jak si udržet svěžest a chuť sladkosti během horkých dní. Jak se to odráží ve vaší ústní hygieně? V hello coco jsme se rozhodli odpovědět na tuto otázku tím, že představíme nové příchutě zubních past - vanilka, jahoda a hrozno. Ale proč právě tyto příchutě a jak se liší od ostatních na trhu?

 

Proč právě tyto?
Hroznová zubní pasta nese s sebou osvěžující chuť hrozna, která přináší čistotu a svěžest úst po každém čištění. Budete mít z ní zážitek jako z hroznové žvýkačky, která přináší péči o zuby na úplně novou úroveň. S obsahem xylitolu a fluoridů má dlouhodobé prospěšné účinky na zdraví ústní dutiny.

 

Jahodová zubní pasta zase nabízí osvěžující způsob, jak začít den s chutí sladké jahody. Zažijete chuťový výbuch jahodového smoothie při každém čištění zubů. I tato pasta obsahuje xylitol a fluoridy, které pomáhají udržovat zdravé zuby a dásně.  

 

A konečně, zubní pasta s příchutí vanilky. Ta přináší do vaší ústní hygieny osvěžující zážitky. Zažijete osvěžující doušek vanilkového smoothie pro vaše zuby. Stejně jako předchozí pasty, i tato obsahuje xylitol a fluoridy na podporu zdraví ústní dutiny.

 

Je zřejmé, že naše nové zubní pasty nejsou jen o chuťovém zážitku, ale také o péči o zdraví vašich úst. Svým zákazníkům nabízíme osvěžující alternativu ve srovnání s tradičními pastami na trhu. Takže pokud toužíte po něčem novém a zároveň prospěšném pro vaše zuby, naše nové zubní pasty jsou pro vás to pravé osvěžení.

 

Zpět do obchodu